Mariam Hajji


Mijn passie voor de Arabische taal is al jong begonnen, daar ik tweetalig ben opgevoed in zowel Marokkaans als Nederlands. Al tijdens mijn studie Arabisch ben ik begonnen met het geven van (Standaard) Arabische lessen en het opzetten van cursussen. Tijdens mijn universitaire stage bij het project Heritage Languages in the Netherlands aan de uniniversiteit van Nijmegen heb ik mij tevens meer verdiept in het Marokkaans Arabisch.  

In mijn lessen probeer ik de studenten naast lezen, schrijven en spreken, ook een kijkje te geven in de Arabische wereld en de flexibliteit en variabiliteit van de Arabische taal. Ik heb daarbij zowel oog voor de klassieke tijd als het moderne Midden Oosten.

Niet alleen wereldwijd wordt het Arabisch in schrift en in spraak gebruikt. Omdat standaard Arabisch in principe onveranderd is gebleven, gaat voor degene die zich op deze taal stort een literaire deur open die reikt tot aan het begin van de Middeleeuwen. Ik neem je graag mee op reis!CodeCursus naamAantal lessenStart datumLesduurPlaatsBegintijdPrijs
19.502Arabisch gevorderden24nov 11, 20191,5 uurWijkcentrum Titus Brandsma20:30275,00 EUR Inschrijving gesloten
19.500Arabisch voor beginners24nov 11, 20191,5 uurWijkcentrum Titus Brandsma19:00275,00 EUR Inschrijving gesloten
Go to Top
JSN Solid 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework