Engels 4 (B1 - B2)

Start datum:
sept 22, 2020
Eind datum:
apr 15, 2021
Code:
20.526
Prijs:
270,00 EUR
Plaats:
Aantal lessen:
24
Lesduur:
1,5 uur
Termijnbetaling:
Betaling in 2 termijnen mogelijk
Begintijd:
20:30
Eindtijd:
22:00

Omschrijving

Engels is de meest gesproken en begrepen taal ter wereld. In bijna elk buitenland wordt Engels verstaan, maar ook binnen Nederland wordt steeds vaker Engels gebruikt. Enige kennis van die taal is daarom voor bijna iedereen onmisbaar.

In deze cursus leert de student in een ontspannen sfeer de eerste beginselen van het Engels; er wordt in niveau 1 geen voorkennis verwacht. Na deze cursus is de student in staat praktische gesprekjes in het Engels te voeren en eenvoudige teksten te lezen en schrijven. 

In de vervolgcursussen niveau 2 t/m 4 wordt de kennis uitgebreid en leren we teksten te begrijpen en werken we aan grammatica, zodat u uiteindelijk correct Engels kunt produceren en vlotter kunt spreken. In niveau 4 ligt het accent op conversatie.

 

Het is belangrijk dat u de Open Dag bezoekt voor overleg met een van de docenten, als u niet zeker bent over het goede instapniveau. Vermeld in ieder geval bij uw inschrijving wat u al eerder aan Engels heeft gedaan.

 

Voorkennis: cursus niveau 2 gevolgd, of behoorlijke beheersing van woordkennis en zinsbouw (niveau A2 Europees Platform)

 

Lesmateriaal:

Er wordt gestart met Great! 3 ISBN 978 94 6030 7430


Deze cursus boeken: Engels 4 (B1 - B2)

Prijs per stuk

Deelnemersgegevens

Volledig adres (komt op factuur)

* noodzakelijke informatie

Go to Top
JSN Solid 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework