Wanneer u een cursus heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u zich hiervoor via deze website of d.m.v. een inschrijfformulier inschrijven.

Via de website maakt u gebruik van de knop "nu boeken" die bij de cursus van uw keuze staat. U komt dan op een elektronisch inschrijfformulier wat eenvoudig is in te vullen. Indien u gebruik wenst te maken van een inschrijfformulier dan kunt u dat hier downloaden.

Om uw inschrijving zo vlot mogelijk te laten verlopen willen wij u wijzen op een aantal punten dat hierbij van belang is.

Voor de cursussen is vaak veel belangstelling. Een tijdige inschrijving is dan ook zeker gewenst. Aanmeldingen worden in de volgorde van binnenkomst en betaling behandeld en geplaatst. Bij een tijdige inschrijving kunnen wij zorgen voor een optimale indeling van de cursussen. Bovendien is het dan mogelijk om in een vroeg stadium oplossingen te zoeken voor eventuele  “over-intekeningen” op cursussen zodat wij de cursisten zoveel mogelijk de door hen gewenste cursusplaats kunnen aanbieden.

In de week voor de geplande aanvang van de cursus krijgt u bericht of de cursus van start gaat en indien dit zo is, het definitieve adres waar de cursus zal worden gegeven.

 

INSCHRIJFBEVESTIGING

Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt automatisch een inschrijfbevestiging. Dit is voor u een controle, dat wij ook daadwerkelijk het inschrijfformulier hebben ontvangen. Tevens zullen we hierin een aantal punten weergeven hoe het allemaal verder in zijn werk gaat bij de Volksuniversiteit Nijmegen e.o.